Outletshops in Duitsland

Net als in Nederland zijn er in Duitsland diverse outlet centra te vinden, De bekendste is het Outletcentrum in Ochtrup net over de grens bij Enschede. In een oude textielfabriek zijn na een ingrijpende verbouwing diverse winkels gecreerd zonder het industriële karakter van de fabriek uit het oog te verliezen.

Koopjes jagen

Outletshoppen betekend op jacht naar koopjes kleding van de bekende merken zoals Esprit, s’ Oliver, Jack & Jones en Designual proberen in Ochtrup de oude collecties te verkopen tegen zeer gereduceerde prijzen. Zoek je sportkleding van Nike? dan ben in Ochtrup aan het goede adres deze zeer grote Outletwinkel heeft namelijk altijd zeer interessante aanbiedingen.

Liever iets meer luxe, dan zijn de shops van Lacoste maar ook Pierre Cardin aanwezig in het aanbod van winkels. In totaal zijn er meer dan 100 merkenshops te vinden in dit prachtige winkelcentrum met een vleugje Münsterland te vinden.

Hoe kom je in de Factory Outlet Ochtrup

Vanaf Enschede is het slechts 30 minuten rijden, volg de A35 en de N35 die in Duitsland overgaat in de B54. Neem op de B54 de afrit Heek/Ochtrup en volg de borden.

Parkeren kan in Ochtrup gratis er zijn ruim 1.600 met camera beveiligde parkeerplaatsen beschikbaar.