Vakantiehuisje boeken in Duitsland

Vakantiehuis huren in DuitslandEindelijk weer vakantie en lekker op pad? Denk dan eens aan het huren van een vakantiehuis in Duitsland. Het land is veelzijdig, het is dichtbij en de prijzen voor een vakantiehuisje in Duitsland zijn nog redelijk normaal zelfs in de hoogseizoen maanden kun je voor een schappelijke prijs een accommodatie huren.

Vakantieparken in Duitsland

In Duitsland zijn de grote aanbieders van vakantieparken actief, Landal heeft in Duitsland de meeste parken waarbij er duidelijk verschil zit in luxe en voorzieningen. Diverse parken van Landal in Duitsland hebben ook kampeerplekken en verhuren ook stacaravans. Center parcs in Duitsland daarentegen heeft alleen cottages en appartementen in het aanbod. Alle parken van deze aanbieder hebben ook een gigantisch zwemparadijs. Recentelijk opende Center Parcs nog een nieuw park in het zuiden van Duitsland. Park Allgäu is voorzien van prachtige eco cottages met goede voorzieningen en ook hier is de prachtige Aqua Mundo het hart van het vakantiepark.

Vakantiewoning huren

Naast de bovengenoemde vakantieparken kun je vaak ook een huisje huren van een particulier. Het aanbod in Duitsland is gigantisch. Waarbij je kunt kiezen van een eenvoudige woning met basis voorzieningen op een prachtige plek ten midden van de natuur tot luxe woonboerderijen met wellness voorzieningen. Het is even zoeken tussen al het aanbod maar voor ieder is wel wat te vinden.

Groepsaccommodaties in Duitsland

Ga je met een familie- of vriendenclub op pad? Bekijk dan het aanbod aan groepsaccommodaties in Duitsland eens. Ook hier geldt dat het aanbod van eenvoudig tot luxe is. Ook Landal en Centerparcs springen op de vraag naar appartementen en cottages voor groepen in. Een aantal parken biedt zelfs vakantiewoningen tot 20 personen aan.

Tips om te boeken

  • Boek alleen via gerenommeerde websites of een VVV, direct boeken via een vage aanbiedingen site is vragen om problemen.
  • Doe geen 100% aanbetalingen indien je de vakantiewoning maanden van te voren boekt.
  • Zoek reviews op internet op en probeer persoonlijk contact (telefoon) te hebben met een particuliere verhuurder